![]() | Тривалість: 3 дні/2 ночі |
![]() | Дати туру: 04.03 - 08.03.22 |
![]() | Мукачево, Косино, Лумшори |
![]() | Проїзд автобусом |
![]() | Вартість з Черкас: при бронюванні до 16.02. - 3900грн/особа. Із 17.02. - 4200 грн/особа (збірна група) |
![]() | Вартість з Кропивницького: при бронюванні до 16.02. - 4200грн/особа. Із 17.02. - 4500 грн/особа (збірна група) |
Для участі в турі необхідно мати сертифікат про вакцинацію від COVID-19 або негативний результат тесту |
Група 7 осіб | |
з Черкас | 3950 ₴ |
з Кропивницького | 4250 ₴ |
Група 19 осіб | |
з Черкас | 3500 ₴ |
з Кропивницького | 3800 ₴ |
Група 39 осіб | |
з Черкас | 3350 ₴ |
з Кропивницького | 3650 ₴ |
Порелаксувати в термальних водах Косино, “поваритися” в чанах в Лумшорах, скуштувати страви закарпатської кухні, помилуватися карпатськими краєвидами та чи можна собі уявити кращий вікенд?
По маршруту: Черкаси – Сміла – Звенигородка – Умань – Гайсин – Немирів – Вінниця – Перечин – Лумшори – Мукачево – Косонь – Берегово – Вінниця – Немирів – Гайсин – Умань – Звенигородка – Сміла – Черкаси
День 1-й
17:00 – виїзд з м.Черкаси
17:30 – виїзд із м.Сміла
День 2-й
08:00 – снідаємо в місцевій колибі з закарпатською кухнею
13:00 – дегустація сирів на Сирній мануфактурі в місті Перечин.
16:00 – дегустація сирів на Сирній мануфактурі в місті Перечин.
Варто відвідати та купити натуральний сир, що виготовляється з коров’ячого молока на території сироварні “Перечинська мануфактура”.
Сироварня “Перечинська мануфактура” розпочала свою діяльність з ідеї – робити якісний натуральний сир. Колишній правоохоронець Олексій Синельніков вирішив розпочати власну справу, що покликана започаткувати повний цикл виробництва натурального сиру.
16:00 – купання в гарячих трав’яних чанах.
Традиція купання в чанах прийшла до нас ще з часів Австро-Угорщини. Великі діжки розміщували поблизу цілющих джерел та наповнювали теплою лікувальною водою. Використовували такі купелі для поступового розігрівання та підготовки організму до занурення в гарячі джерела.
20:00 – Мукачево. Поселення в готель. Вечеря (організовується самостійно, можна повечеряти в ресторані готелю), вільний час.
3-й день
08:00 – сніданок в ресторані готелю.
09:30 – 11:00 – екскурсія Мукачівським замком Паланок.
Екскурсія замком «Паланок» — унікальний зразок середньовічної фортифікаційної архітектури, з поєднанням різних стилів, один із найцінніших історичних і воєнно-архітектурних пам’яток Закарпаття XIV-XVII століть. Замок розташований на горі вулканічного походження висотою 68 м і займає площу 13 930 кв.м. Точної дати заснування замку немає, але в документах, які датуються XI століттям, він уже згадується.
13:00 – купання в термальних басейнах Косино.
«Косино» – це сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс для всієї родини, розташований серед 200-річного дубового гаю мальовничої Берегівщини. Відчуйте ефект цілющих властивостей підземних вод у семи різних басейнах з термальними та прісними водами, насолодіться традиційними стравами угорської, української та італійської національних кухонь у ресторані «Чарда».
Також до Ваших послуг унікальні Королівські сауни, ванни Кнайпа, масажний кабінет, тренажерний комплекс та ще багато цікавого. Адже відпочинок в «Косино» – найкращий варіант поєднання приємного з корисним!
18:00 – дегустація вин у винному погребі в місті Берегове.
Старий винний підвал у місті Берегово на Закарпатті – одна з родзинок цього регіону, здавна славиться виноробними традиціями. Це невелике сімейне господарство, де господарі одночасно є і виробниками вин, і їх популяризаторами, і реалізаторами. Знайти місце, де розташований Старий винний підвал, дуже легко, але, потрапивши сюди, ніхто не залишається байдужим до смаків і ароматів тутешніх вин, які можна і продегустувати, і купити. А ще послухати цікаву розповідь господарів про історію та традиції виноробства регіону, дізнатися безліч важливих нюансів – про деякі з них ви почуєте, можливо, вперше в житті.
Екскурсія по залах підвалу – як подорож у середньовіччя, це захоплююча подорож в ті часи, коли вино було улюбленим напоєм людей, які зціляють багато недуг і полегшує душевні страждання. Відвідувачам розкажуть про історію виноробства Берегово, про культуру вживання вина, і навчать відрізняти справжнє від підробки.
Під час дегустації в приємній атмосфері можна ознайомитися з технологіями, за якими проводиться вино, і продегустувати кілька його марок. Зазвичай господарі пропонують спробувати шість-сім сортів місцевого вина і домашній виноградний сік (для дітей і тих, хто не вживає алкоголю).
Приміщення Старого винного підвалу мають колоритний вигляд, можна зробити красиві фото.
4-й день
08:00 – сніданок в ресторані готелю. Виселення з готелю.
10:00 – екскурсія в Палац графів Шенборнів (Замок Берегвар).
Колишня резиденція та мисливський будинок графів Шенборнів, а з 1946 року — санаторій «Карпати», пам’ятка архітектури національного значення.
13:00 – приїзд в курорт Пилипець
Відпочити в Пилипці можна за будь-якої пори року. Пилипець влітку – це мальовничі гірські краєвиди, численні історичні та природні пам’ятки. Туристичні маршрути прокладені так, щоб турист зміг відчути всю красу навколишніх гір, запах духм’яних трав Боржавських полонин, побачити весь місцевий колорит. Пилипець взимку – це катання на лижах та санках, Різдвяні та Новорічні свята в Карпатах.
Біля водоспаду Шипіт, відвідування якого входить в програму багатьох екскурсій, регулярно проводиться фестиваль з одноіменною назвою, на який збирається неформальна молодь з України та зарубіжжя.
18:00 – орієнтовний час виїзду додому.
У вартість входить:
У вартість не входить:
Екологічний збір на водоспаді Шипіт – 20 грн/особа.
Дегустація сирів та вина.
Підйом на крісельному витягу (туди і назад) – 170 грн/особа.
Ціна на купання в чанах у Лумшорах за годину – від 150 грн/людина.
Вхідні квитки на територію замку Паланок: дорослий – 100 грн; дитячий – 50 грн; студентський, пенсійний – 70 грн.;
Вхідні квитки на територію Палац Шенборнів: 100 грн – дорослий, 50 грн – дитячий